Informace o obnovení provozu MŠ

06.05.2020 13:27

Informace o obnovení provozu školy a jejích podmínkách

 

Provoz MŠ bude obnoven k 25. 5. 2020. Při prvním vstupu do MŠ má zákonný zástupce dítěte povinnost předložit čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění a písemné seznámení s vymezením rizikových skupin stanovených Ministerstvem zdravotnictví viz příloha (tiskopis je ke stažení také na stránkách školy).  Toto prohlášení je možné podepsat před vstupem do školy. Pokud zákonný zástupce tyto dokumenty nepodepíše, nebude vstup dítěti do mateřské školy umožněn.

Při cestě do školy a ze školy, příchodu k mateřské škole a pohybu před mateřskou školou se na děti a doprovod vztahují obecná pravidla chování stanovená krizovými opatřeními, zejména:

  • Zakrytí úst a nosu ochrannými prostředky – rouškou, ústenkou, šátkem, šálou nebo jinými prostředky, které brání šíření kapének.
  • Dodržení odstupů 2 metry v souladu s krizovými nebo mimořádnými opatřeními (tedy není nutné např. u doprovodu dítěte/členů společné domácnosti).

Rodiče či doprovázející osoby se smějí v MŠ zdržovat pouze nezbytně dlouhou dobu.

V prostorách mateřské školy děti a pedagogičtí pracovníci MŠ roušky nosit nemusí.

Větší než obvyklou část dne budeme trávit venku v areálu MŠ, proto sledujte počasí a volte pro děti vhodné oblečení a obuv.

Prosíme o potvrzení účasti dítěte v MŠ na mail mshustenovice@zshustenovice.cz do pátku 15. 5. 2020. V případě, že Vaše dítě bude do MŠ chodit, uveďte, zda bude v MŠ i spávat.

Děkujeme.

 

Zpět