Informace k provozu MŠ od 12. 4. 2021

08.04.2021 15:53

Vážení rodiče,

od pondělí 12. 4. 2021 dochází k obnovení provozu MŠ pro předškolní děti narozené do 31. 8. 2015 a dříve. Provozní doba MŠ se nemění, zůstává od 6.15 do 16.15 hodin.

Děti budou rozděleny do dvou skupin. 1. skupina bude ve třídě Mravenečků, 2. skupina bude ve třídě Berušek. Seznam dětí každé skupiny bude vyvěšen při vstupu do MŠ. Děti, které budou v Beruškách, mají připravenou skříňku v šatně Berušek.

V rámci docházky do školky je povinné testování dětí v MŠ 2x týdně.  Testování bude probíhat vždy v pondělí a ve čtvrtek ráno při příchodu do školky ve vymezených prostorech. Dítě bude testovat zákonný zástupce (doprovod dítěte), počítejte tedy s tím, že se ve školce v rámci testování zdržíte asi 30 minut. Pokud se Vám první test nezdaří, je nutné test opakovat. Když dítě nebude v pondělí v MŠ, bude testováno v den, kdy přijde do MŠ. Odkaz na instruktážní video k testování Vám paní učitelky vložily do učebny Mravenečků.

Od testování jsou osvobozeny děti, které prodělaly onemocnění COVID-19 a neuplynula doba 90 dní od tohoto onemocnění. Tuto skutečnost musíte doložit lékařským potvrzením, lékařskou zprávou nebo zprávou z laboratoře.  

V pondělí 12. 4. 2021 ráno Vám bude k dispozici paní učitelka z každé skupiny, která Vás seznámí s veškerými postupy.

V případě, že Vaše dítě nebude MŠ navštěvovat, je nutné dítě omluvit a odhlásit mu stravu.

Vstup do MŠ je povolen pouze v respirátoru, což se nevztahuje na děti MŠ.

Děkujeme za pochopení a spolupráci.

 

Zpět